Skip to main content

Praktikant til Frivilligcenter Rudersdal

Vil du arbejde med frivillighed, projekter og socialt arbejde? Er du interesseret i blive en del af en uafhængig NGO, som styrker og synliggør det frivillige miljø lokalt?  Så er du måske vores kommende praktikant til foråret 2024.

Frivilligcenter Rudersdal tilbyder et praktikforløb hvor du får mulighed for at prøve kræfter med projektudvikling, socialt arbejde, storytelling og kommunikationsopgaver samt mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praksis. Du vil få medindflydelse på opgaverne, så du arbejder med opgaver der interesserer dig, og som du gerne vil have erfaring med. Du kommer helt ind i maskinrummet i en lille NGO og får mulighed for at arbejde tæt med centerlederen. Vi har et bredt mix af opgaver, og du kan bl.a. være med til at:

 • Koordinere, udvikle og afvikle projekter med andre projektmedarbejdere.
 • Arbejde inden for ungeområdet i Rudersdal
 • Sætte ord og billeder på de gode historier om frivillige, som gør en forskel i vores lokalområde
 • Opsøge og koordinere med nye netværk, foreninger og virksomheder der kan have glæde af at være med i det frivillige miljø.
 • Opdatere og redigere i vores foreningens vejviser på vores hjemmeside
 • Rekruttere frivillige til forskellige aktiviteter
 • Deltage i det daglige administrative arbejde, hvor du kommer i kontakt med mange lokale ildsjæle

Vi tilbyder
Vi tilbyder meningsfulde opgaver, et godt og levende arbejdsmiljø i et lille sekretariat med en centerleder, projektmedarbejdere og en række frivillige. Du får:

 • Stor indflydelse på eget arbejde og tilrettelæggelsen af dette
 • Et bredt netværk i frivilligverdenen
 • Indblik og erfaring i NGO-verden
 • Et fleksibelt, rummeligt og uformelt arbejdsmiljø
 • Søde kollegaer, som står til rådighed med støtte og sparring
 • Anbefaling fra din praktikvært, som du kan bruge til jobsøgning m.v.
 • Mulighed for kompetenceudvikling gennem kurser og foredrag i Frivilligcentret
 • Mulighed for at forsætte efter praktikforløbet som studentermedhjælper

Det praktiske
Vi forestiller os, at praktikken løber fra februar til juni med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med fx eksamensperioder og/eller eventuelt fritidsjob.

Arbejdstiden er i udgangspunktet 20-30 timer om ugen med flekstid. Der er derfor mulighed for både fuldtid og deltids praktik efter hvor mange ECTS du har til praktikken.  Praktikken er ulønnet, men vi dækker transportudgifter.

Ansøgning:
Send en ansøgning til os. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende praktikant og student Sofie Elton Rubini Jensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., telefon 45890056 eller centerlederen Lisbeth Eckhardt-Hansen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., telefon 45890056.

Om din kommende arbejdsplads
Frivilligcenter Rudersdal er knudepunkt for frivillighed. Vi er en uafhængig NGO, som samler godt 100 foreninger og en række personlige medlemmer. Vi arbejder for, at alle har gode muligheder for at engagere sig og tage del i det frivillige miljø. Vi udvikler det frivillige miljø, giver sparring til foreninger, hjælper nye frivillige aktiviteter frem, låner lokaler ud og viser vej til foreninger, netværk, frivilligjob, selvhjælpsgrupper og aktiviteter. Vi arbejder tværsektorielt og støtter samarbejde på kryds og tværs af civilsamfundet, det offentlige og erhvervslivet.

Se filmen om frivillige stjernestunder: https://www.facebook.com/100064367544408/videos/1483954191963230

Læs: Stjernestunder i det frivillige foreningsliv, hvor praktikant Nina Dalsby formidler sin praktikrapport: https://frivilligcentret.dk/frivillig/stjernestunder.html?view=article&id=1019&catid=64

Læs ’En virksomhedspraktikants erfaringer i artiklen ’Nynne takker farvel’ https://frivilligcentret.dk/nyheder/8-nyheder/459-nynne-siger-tak-for-denne-gang

Se mere på www.frivilligcentret.dk eller facebook.com/frivilligcenterrudersdal


Antal visninger 1026