Juleglæde i Rudersdal

Mange er i år ekstra pressede både på økonomien og juleglæden. Nu kan du hjælpe med at opfylde juleønskerne hos økonomisk trængte i Rudersdal med det, du selv måtte have i overskud.

Foreningen Heart2Heart er gået sammen med huset ”På Sporet” i Holte for at få Projekt Juleglæde til Rudersdal, som her handler om at opfylde juleønsker fra økonomisk trængte familier og enlige i Rudersdal, for hvem julen kan være en rigtig svær tid. Juleønskerne er nu tikket ind, og næste skridt er at se, om andre borgere eller virksomheder i Rudersdal, ligger inde med ting i god stand og kvalitet, de ikke bruger længere, som kan matche ønskerne.

  Juleglæde Artikel nyhed

Glædelig genbrug

Projektet bygger på tanken om bæredygtig balance og øget bevidsthed om at dele vores overskud med hinanden, så alle på den måde i denne tid får lidt ekstra juleglæde.
Derfor er det også en grundpille i projektet, at der IKKE samles bredt ind, men i stedet lige præcis det, den enkelte efterspørger, så spild undgås og ønsker opfyldes med værdighed. 

Måske kan du – eller din virksomhed – undvære det, som vil skabe stor juleglæde et andet sted .

Heart2heart har allerede modtaget donationer, som gør det muligt at opfylde nogle af ønskerne, men der er brug for mere .

Har du noget derhjemme, som matcher et eller flere af juleønskerne, så ring eller
send en mail til Heart2Heart på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 29897842.


Antal visninger 233

Frivilligcenter Rudersdal

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10-15

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 A, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794