RÆK UD - Aktivitetskatalog for unge

 Nu kan du få overblik over alle de mange gode tilbud til unge i Rudersdal. De er alle samlet i et nyt aktivitetskatalog, som Frivilligcentret har udarbejdet med støtte fra Velliv.

Her er der masser af muligheder for at engagere sig i nogle af de mange nære tilbud i Rudersdal. Der er inspiration til at finde ind i de lokale generationsfællesskaber.

Du kan også bruge kataloget til at se, hvor du kan få rådgivning og støtte i en række tilbud her og online. Sidst i kataloget finder du SOS siderne i tilfælde af krise.

Du kan også orientere dig efter de emner der har din interesse. Uanset om det er fritid , integration og etnicitet, køn og sexualitet, miljø, rettigheder, rådgivning og støtte, rusmiddel og ludomani , skole og Uddannelse eller vold.

Der er noget for enhver smag.

Frivilligt drevne foreninger står bag mange af de gode oplevelser og tilbud, der præsenteres her. Frivillige gør nemlig rigtigt meget for deres lokalsamfund, deres medmennesker, og de sager som de brænder for. Kataloget rummer også tilbud fra kulturlivet og kommunen.

Vi ved fra både forskning og sund fornuft, at det bedste vi kan gøre for at styrke vores mentale sundhed, er at gøre noget aktivt, gøre noget sammen og gøre noget meningsfuldt.

Kom med. Gør en forskel. Bliv klogere og få netværk og nye venner. Det er både sjovt og sundt.

Kataloget er produceret med tilskud fra Foreningen Velliv.

Find et fællesskab, der passer til dig – eller skab noget nyt. Se hele kataloget her.

Hent kataloget og print det som hæfte fra denne PDF-fil.


Antal visninger 234

Frivilligcenter Rudersdal

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10-15

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 A, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794