Skip to main content

Søg fondsmidler til lokale projekter

Har I som forening idéer til nye projekter, så er der lige nu flere muligheder for at søge fondsmidler til lokale projekter, til projekter der giver naturoplevelser i byerne og til lokale projekter med fokus på verden.  

Husk også at I kan få sparring til ansøgningen hos Frivilligcentrets fondsrådgivere. Se mere.

Fondsmidler til projekter der engagerer danskere i globale udfordringer

Danmark har fået en ny pulje, som støtter projekter, der skaber viden, holdning og handling om global udvikling i Danmark. Ambitionen er at engagere endnu flere danskere i globale udfordringer. Det skal bl.a. ske ved at åbne for en bredere kreds af ansøgere. I dag er retningslinjerne udkommet.

Puljen har fået navnet OpEn – Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje. OpEn finansieres af Udenrigsministeriet og administreres af Fonden Roskilde Festival og CISU – Civilsamfund i Udvikling.

OpEn vil  gøre globalt udsyn, solidaritet og engagement til en folkesag.

Puljen fordeler 20,8 millioner kr. om året fra 2022 - 2025. Midlerne kommer fra den danske udviklingsbistand. Den første ansøgningsfrist til puljen bliver den 5. oktober 2022. Læs mere.

Tilskud til at skabe liv i det lokale

Nordea-fonden støtter aktiviteter, der styrker fællesskaber i lokalområdet. Søg op til 200.000 kr. i støtte fra fondens fokusområde Liv i det lokale. Ansøgningerne behandles 11 gange om året. Det er let at søge - men husk at søge i god tid. Se mere.

Støtte til naturprojekter i byerneMed Nordea-fondens Her gror vi-pulje kan drømmene blive til virkelighed. Puljen på 50 mio. kr. er øremærket til borgerdrevne initiativer, der flytter naturen ind i byerne og skaber flere grønne åndehuller. Første ansøgningsfrist er 16. november. 

Foreninger kan søge op til 1 mio. kr. til projekter, der kommer mange til gode, indeholder udendørs aktiviteter og bidrager til mere natur mellem byens huse. 

Vi inviterer alle interesserede til gratis idémøder og webinarer om puljen. Læs mere.

 

 


Antal visninger 1822