BUDDY BUSINESS


Buddy Business

 Ny film viser hvordan unge fra Birkerød Kostskole og Teatermejeriet bryder isen og taler om det der er svært. Frivilligcenter Rudersdal har lavet filmen som en del af et længerevarende samarbejde mellem Birkerød Kostskole, Frivilligcentret og foreningslivet

Seje unge fra Birkerød Kostskole bryder isen og taler om alt det der er svært i projektet ’Bording Business’, stærkt hjulpet på vej af Teatermejeriets Ungehold, som gav bolden op med med 3 scener, som de selv har skrevet.  Scener der sætter gruppepres, ensomhed og rygtespredning på spidsen.

Kostskoleeleverne har taget lederskabet for projektet på Birkerød Kostskole, hvor alle eleverne på alle gangene gennem den seneste måned har arbejder med trivslen.

Eleverne arbejder med alkoholkultur, mental trivsel, konflikter, ensomhed og med at sætte grænser og sætte seksuelle grænser. De bryder tabuer og åbner de svære samtaler ung til ung. For det er okay – ikke at være okay.

Vi er så stolte og glade for at være med til at sætte projektet i gang i Frivilligcentret og bygge bro mellem foreningslivet og kostskolelivet. Vi er endnu mere stolte af at kostskoleeleverne og teatergruppen har overtaget ejerskabet.

#buddybusiness

Se filmen


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794